STAYCATION PÅ GRAND HOTEL OSLO

Jeg hadde en helt fantastisk staycation på Grand alene fra lørdag kveld til søndag etter frokost. 18 timers pause fra småbarn og mas. Jeg bodde på et Grand Superior-rom, helt perfekt størrelse for meg og helt luksus, hvilket jeg trengte sårt.

Jeg forlot ikke rommet en eneste gang, men bestilte roomservice og så på TV hele kvelden. Hamburger, fries og Cola.

The magical moment of waking up all by myself without kids or an alarm clock was legendary.

Jeg sov lenge og brukte goood tid på badet.. rakk så vidt frokosten på Grand Café! Jeg liker frokosten der, at det er åpent kjøkken.

Etter frokost satt jeg i biblioteket og slappet av litt før jeg måtte dra å hente barna hos barnevakten.

Grand Hotel i Oslo er Norges mest kjente og prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og Nobel Fredsprisvinnere velkommen.

Grand Hotel har 274 rom, inkludert 54 suiter, som innehar en fascinerende blanding av vakker design, én restaurant med sin egen distinkte stil, én takterrassebar med fantastisk utsikt, 16 møterom, Artesia Spa Grand Hotel, fitnessrom og parkering. Velkommen til Oslo!

FASILITETER
274 Rom
54 Suiter
2 Restauranter
2 Barer
SPA
Innendørs basseng
Treningsrom
Parkering

INSIDERTIPS
Head up to Eight rooftop bar Friday night if you want a taste of after work buzz.

KONTAKT
Adresse: Karl Johans gate 31, 0159 Oslo, Norway
Telefon:+47 23 21 20 00
E-post: booking@grand.no
Webside: http://www.grand.no/en

grand_hotel_oslo_8

grand_hotel_oslo_1

grand_hotel_oslo_palmen_2

grand_hotel_oslo_7

grand_hotel_oslo_5

grand_hotel_oslo_3

grand_hotel_oslo_2

grand_hotel_oslo_6

grand_hotel_oslo_barack_obama

(Bilder via Grand Hotel Oslo og NA24)