MATBAREN – MATHIAS DAHLGREN

Da vi planla turen vår til Stockholm ble vi tipset om Matbaren fra tre forskjellige mennesker, hvilket enten betyr at det er veldig bra eller at det er en turistfelle. Det var det førstnevnte. Vi tok en femretter uten vinpakke. Hver eneste rett hadde den x-faktoren som gjør det gøy å spise ute. Litt for lite luft mellom rettene, og ikke så komfortable stoler. Interiøret var det jeg vil kalle “nordisk bistro”, noe som indikerer harde trestoler. MEN servicen var upåklagelig, så det veide opp for tresmaken.

Vi tok noen drinker på Lydmar Hotell først, men da vi gikk opp i Cardierbaren etter middag, angret jeg litt på at vi ikke startet der. Next time.

KONTAKT
Addresse: Södra Blasieholmshamnen 6, 111 48 Stockholm, Sverige
Telefon: +46 8 679 35 84
E-post: reservations@mdghs.com
Webside: https://mdghs.se/matbaren/

Matbaren_Stockholm_1

Matbaren_Stockholm_2

(Bilder via Visit Stockholm and Paris in Four Months )